Cum a ajuns să arate soțul Andreei Esca. TRANSFORMARE RADICALĂ!
Autor: Andrada Oana | Publicat pe: 20 iul 2020, 19:14
WhatsApp
Andreea Esca a dat cărțile pe față! Prezentatoarea a dezvăluit cât de mult s-a schimbat soțului ei, Alex, după ce a ajuns la Terapie Intensivă cu Covid-19.

Andreea Esca nu a luat legătura cu soțul ei, cât și ea era internată. Înainte să se externeze însă, a reușit să-l vadă și a fost foarte impresionată. 

Știrista a dezvăluit cum a ajuns să arate soțul ei, Alex, după diagnostic.

„Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a povestit Andreea Esca.

„Mulți îl știți, extrem de solid... Acum a pierdut opt kilograme în câteva zile, mușchii care se deteriorează destul de repede... Atâtea branule și locuri prin care a avut un milion de antibiotice. Este impresionant și incredibil cât de repede poți să te transformi și să te deteriorez de la o zi la alta”, a spus Esca la ProTV.

Andreeea Esca a precizat că soțul său va mai rămâne câteva zile la spital pentru că se resimte, obosește încă are nevoie de oxigen.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?