Culorile anului 2021, DEZVĂLUITE. Te-ai fi așteptat la această combinație WOW? - VIDEO
Data publicării:
Autor: Cătălina Burghelea
WhatsApp
Foto Pexels
Foto Pexels
Culorile anului 2021 au fost alese. 

Institutul american Pantone a ales culorile care vor defini anul 2021. Dacă până acum Pantone alegea o singură culoare reprezentativă pentru fiecare an, de această dată, este vorba de două nunațe. 

Este vorba despre neutrul Ultimate Gray și Illuminating, o variantă vibrantă de galben.

Potrivit specialiștilor Pantone, cele două culori au fost alese pentru că formează o combinație care reprezintă optimismul și speranța. Totodată, puterea și gândirea pozitivă.

Pentru 2020, culoarea aleasă a fost albastru clasic. 

De peste 20 de ani, Culoarea anului desemnată de Pantone a influențat dezvoltarea produselor și deciziile de cumpărare în mai multe industrii, inclusiv modă, mobilier pentru casă și design industrial, precum și ambalarea produselor și designul grafic.

Procesul de selecție necesită o analiză atentă a tendințelor. Pentru a decide culorile unui an, experții în culori de la Institutul Pantone "pieptănă" lumea în căutare de noi influențe. Acestea pot include industria de divertisment, colecții de artă, destinații populare de călătorie, precum și noi stiluri de viață, stiluri de joc și condiții socio-economice. Influențele pot proveni, de asemenea, din noile tehnologii, materiale, texturi și efecte care afectează culoarea, platformele relevante de social media și chiar evenimentele sportive viitoare care captează atenția la nivel mondial.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel