Culoarea pielii umane. Nu o să îți vină să crezi câte nuanțe există / video
Data publicării:
Autor: Valentina Miu
WhatsApp
Sursă foto: Freepik
Sursă foto: Freepik
În emisiunea Mi-Th influencer, de pe DC News și Spectacola, Mirela Vescan și Thea Haimovitz au vorbit despre cele 110 nuanțe ale pielii umane.

Autoritatea globală în domeniul culorilor și furnizorul de instrumente profesionale de culoare pentru designeri, a lansat Pantone SkinTone, o colecție de 110 nuanțe de piele pentru inspirație și utilizare în orice aplicație în care nuanța pielii trebuie potrivită cu un standard de culoare.

„Iubim bronzul. Un mare târg de la Vegas a anunțat că există 110 nuanțe ale pielii umane. Orice ecran tehnologic care se fabrică trebuie să aibă această validare, cum că ecranul este în stare să redea culoarea pielii umane așa cum este ea în realitate”, a spus Mirela Vescan.

„Mai ales cu noile trenduri impuse, cu siguranță trebuie să respecți culorile pielii și să te exprimi în termenii potriviți”, a adăugat Thea Haimovitz.

„Nu știu ce se va întâmpla cu filtrele pentru că toată lumea devine ocru, primește un gălbui pe față și e dubios. Culoarea pielii dispare. Și nu știu cum va fi cu validarea și redarea.

Pielea bronzată este idealul tuturor. Din toată lista de 110 nuanțe ale pielii, toată lumea vrea o anumită culoare, un anumit bronz”, a precizat Mirela Vescan.

„Picioarele arată mai subțiri, pielea arată strălucitoare. Oamenii care au o astfel de culoare par mult mai tineri. De exemplu Meghan Markle are peste 40 de ani. Cu toate acestea, arată de 25 de ani, maxim 30. Clar și culoarea pielii contribuie”, a adăugat Thea Haimovitz în cadrul emisiunii Mi-Th influencer.

Ghidul SkinTone 2023 recent extins include 28 de nuanțe noi în plus față de cele 110 de nuanțe existente. Aceste 28 de nuanțe noi constau într-o gamă mai largă de tonuri mai închise și subtonuri galbene.

Vezi emisiunea integrală în materialul video de mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel