Cu sânii goi la fundația prezidată de Năstase
Data publicării:
Autor: Căloiu Oana
WhatsApp

Fundaţia înfiinţată şi prezidată de Adrian Năstase a găzduit, din 1999 până în prezent diverse dezbateri diplomatice. De curând, fundația „Nicole Titulescu” a fost catwalk-ul unei de prezentări de modă cu sânii la vedere.

Creatoarea Andra Andreescu și-a lansat cea mai recentă colecție la fundația „Nicolae Titulescu”, înființată și prezidată de Adrian Năstase. Colecția, deși avea puternice influențe tradiționale, era croită fie avangardist, lăsând multă piele la vedere, fie din voal și mătase, materiale transparente. Manechinele au defilat în sânii goi, potrivit pozelor postate de Libertatea.

Reprezentanţii fundaţiei au recunoscut că evenimentul s-a desfăşurat la sediul instituţiei, contra cost. Aceștia au motivat că fundaţia nu a mai obţinut fonduri de la statul român sau de la Academia Română din anul 2006. Singura modalitate de a obține fonduri, pentru ca instituția să poată rămâne deschisă, este găzduirea de evenimente.

Cu toate acestea, reprezentații par a fi uitat scopul instituției, care „îşi desfăşoară întreaga activitate în scopul de a onora memoria marelui diplomat şi om politic Nicolae Titulescu”, când au permis un astfel de eveniment.

[gallery]  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel