Cu ce se ocupă Jennifer, fiica cea mare a lui Bill Gates. Va moşteni "imperiul" tatălui?
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
sursa foto: Jennifer Gates, Facebook
sursa foto: Jennifer Gates, Facebook
Este Jennifer Gates "fata lu' tata"?

Jennifer Gates este fiica cea mare a lui Bill Gates și are 26 de ani. Are doi frați mai mici, Rory și Phoebe, iar mama ei este Melinda French Gates. Deși tatăl lor este cunoscut drept fondatorul Microsoft, copiii magnatului au avut, de mici, restricții la utilizarea oricăror „dispozitive cu ecran”. Jennifer a primit acces la primul telefon mobil la vârsta de 14 ani, potrivit Business Insider. Cei trei frați au mers la același liceu privat - Lakeside - din Seattle. Ulterior, Jennifer a mers la Universitatea Stanford, pe care a absolvit-o în 2018.

Tânăra a obținut o diplomă în biologie umană, dar după absolvire a făcut o pauză de un an pentru a se concentra pe pasiunea ei pentru cai, după care s-a dus la facultatea de medicină. Este pasionată de călărie și practică acest sport de la vârsta de 6 ani. Tatăl ei i-a încujat această pasiune. Astfel, a cumpărat proprietăți în Wellington, Florida, un punct fierbinte pentru pasionații acestui sport. Miami Herald a spus că Bill Gates a cumpărat proprietăți de 37 de milioane de dolari destinate călăriei. După cai, Jennifer iubește cel mai mult călătoriile. A fost în Kuweit, Spania, Australia, printre alte locuri interesante.

Dragoste "cu porţia"

Deși le-a încurajat și finanțat pasiunile, Bill Gates a decis ca cei trei copiii ai săi să-și croiască propriul drum în viață. În 2011, el a declarat pentru presă că ei vor primi câte o „porțiune minusculă” din averea lui, estimată de Forbes la 106 miliarde de dolari. „Asta înseamnă că trebuie să-și găsească propria cale”, a spus el. Jennifer Gates este înscrisă la Școala de Medicină Icahn Mount Sinai pe care o va absolvi anul acesta.

În ianuarie 2020, fiica cea mai a lui Bill Gates s-a logodit cu Nayel Nassar, călăreț egiptean. Cei doi şi-au spus "Da" în faţa stării civile în octombrie 2021. Gates și Nassar sunt ambii călăreți pentru Paris Panthers, o echipă de sărituri înființată de Gates. În 2019, au concurat și s-au clasat pe locul nouă în Global Champions League. Jennifer a spus de multe ori că va profita de situația ei privilegiată pentru a-i ajuta pe alții. „Sper să facem lumea un pic mai bună”, a spus recent pentru o publicație americană. În noiembrie, Gates și Nassar au anunțat că așteaptă primul lor copil. Jennifer Gates a cumpărat recent, cu 51 de milioane de dolari, un penthouse cu șase dormitoare în Tribeca care i-a aparținut anterior campionului de Formula 1 Lewis Hamilton.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel