Data publicării:
Cu ce poţi să înlocuieşti oul din reţetele tale. Trei trucuri pe care trebuie să le cunoşti
Autor: Ana Vasilescu | Categorie: Lifestyle
Ouă
Oul poate fi înlocuit cu succes în prepararea deserturilor de post.
Seminţele de in pot să înlocuiască foarte bine ouăle din reţetele pentru prăjituri. Amestecaţi o linguriţă de seminţe de in cu trei linguriţe de apă. Această opţiune este ideală pentru prepararea deserturilor.
Iaurtul de soia reprezintă o altă variantă cu care poţi să înocuieşti oul. În acest caz, fiecare ou echivalează cu ¼ ceașcă de iaurt de soia. Poţi să foloseşti cu succes acest truc pentru a prepara diferite prăjituri de post.
Citeşte şi Aşa faci cel mai bun chec cu ciocolată. Reţeta cu care nu dai greş
În rețetele în care preparatul nu necesită mai mult de 2 ouă, și mai ales dacă este vorba despre deserturi, puteți adăuga o jumătate de banană zdrobită sau ¼ cană de mere.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News