Data publicării:

Cu cât se vinde o pereche de încălțăminte sport marca ”Trump”, nou lansată în SUA

Autor: Sonia Baciu | Categorie: Stiri
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Donald Trump și-a lansat prima încălțăminte oficială, dar și un parfum cu un nume sugestiv, ”Victory47”.

În timp ce se apropie de nominalizarea republicană la alegerile prezidențiale, fostul președinte Donald Trump a făcut o oprire extrem de neobișnuită sâmbătă, vânzând noii adidași marca Trump la ”Sneaker Con”, o întâlnire care se prezintă drept ”Cel mai mare spectacol de adidași de pe Pământ”, scrie AP News.

Donal Trump, care visează să devină al 47-a președinte al SUA, a fost întâmpinat cu huiduieli zgomotoase, dar și cu urale la Centrul de Convenții din Philadelphia, în timp ce a prezentat ceea ce el a numit prima încălțăminte oficială Trump.

Încălțămintea sport, cu vârfuri înalte aurii strălucitoare cu un detaliu al steagului american pe spate, este vândută sub numele de ”Never Surrender High-Tops” la prețul de 399 de dolari pe un nou site web care vinde și alți pantofi marca Trump, precum și colonia și parfumul ”Victory47” la prețul de 99 de dolari pe sticlă. Numele parfumului este dat tocmai de faptul că dacă va câștiga alegerile, Trump va deveni al 47-a președinte al SUA.

Site-ul pe care se vinde încălțămintea sport spune că nu are nicio legătură cu campania lui Trump, deși oficialii campaniei lui Trump au promovat apariția în postări online.

Lansarea neanunțată a avut loc la o zi după ce un judecător din New York i-a ordonat lui Trump și companiei sale să plătească o sumă uriașă de 355 de milioane de dolari sub formă de penalități, constatând că fostul președinte a mințit ani de zile în legătură cu averea sa, plănuind să păcălească bănci, asigurători și alte persoane prin umflarea averii sale în declarațiile financiare.

Citește și: Trump pune gând rău drepturilor femeilor: Ar vrea interzicerea avorturilor în cazul sarcinilor care trec de 16 săptămâni, în SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel