Cu cât a fost plătit Justin Bieber pentru a-i cânta celui mai bogat om din Asia la petrecerea dinaintea nunții
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Liana Ganea
WhatsApp
foto: Pixabay
foto: Pixabay
Să îți cânte Justin Bieber la petrecere nu e deloc ieftin! 

Pregătirile pentru cea mai așteptată nuntă a anului sunt în plină desfășurare! Miliardarul Anant Ambani, cu o avere estimată la peste 120 de miliarde de dolari, se va căsători pe 12 iulie cu Radhika Merchant, fiica unui alt influent om de afaceri. Până la marele eveniment, însă, cei doi au organizat mai multe petreceri la care au chemat influenți, nume grele și vedete de talie mondială.

La cea mai recentă petrecere, atmosfera a fost animată de nimeni altul decât Justin Bieber, care a călătorit din Statele Unite în Mumbai, India, pentru a cânta pentru miliardar, scrie The Business Times. Potrivit publicației „Mirror‟, artistul a susținut un spectacol senzațional, interpretând hituri precum „Love Yourself‟, „Where Are U Now‟ și „Peaches‟. De asemenea, cântărețul a împărtășit pe rețelele sale de socializare o serie de fotografii de la petrecerea exclusivistă.

Cât a primit artistul pentru prestația din India

Potrivit surselor, artistului i-au intrat în conturi 10 milioane de dolari pentru prestația sa în Mumbai, India, sumă considerabil mai mare decât onorariul său obișnuit de 2,5 - 6 milioane de dolari pentru evenimente private. Imediat după concert, Bieber a zburat acasă pentru a fi alături de soția sa, Hailey Bieber, care este însărcinată cu primul lor copil.

Petrecerea înainte de nuntă a continuat, conform tradiției, cu prestații ale altor vedete internaționale. Presa internațională raportează că rapperul Drake și cântărețele Adele și Lana Del Rey vor cânta, de asemenea, în serile următoare. Pe 2 martie, și Rihanna a întreținut atmosfera la o petrecere organizată în cinstea celebrului cuplu, pentru care a primit între 5 și 9 milioane de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
pixel