Cu blindatul prin Vâlcea. Dani Mocanu a vrut să-și filmeze un nou clip, dar poliția i-a pus bețe în roate, după ce au fost avariate mai multe vehicule/ (VIDEO)
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Negrici
WhatsApp
Foto: Facebook / Dani Mocanu
Foto: Facebook / Dani Mocanu
Un bărbat din Bujoreni a fost amendat de poliţişti după ce miercuri după-amiază a lovit cu un blindat două autoturisme parcate pe o stradă din centrul municipiului reşedinţă.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Vâlcea au precizat că vehiculul este unul istoric, fiind înmatriculat în Anglia şi cu drept de a circula pe drumurile publice.

"Nu este vorba de un autovehicul de armată, ci de un autovehicul istoric, înmatriculat în Anglia şi condus de un cetăţean român cu permis de conducere de Marea Britanie. Acesta va fi sancţionat cu amendă între 580-725 de lei, pentru efectuarea unor activităţi de natură a distrage în mod periculos atenţia în timpul mersului. Nu au fost constate alte nereguli", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Georgiana Stancu, potrivit Agerpres.

Martori oculari au afirmat că în momentul producerii incidentului se filma un videoclip al unui cântăreţ de manele, acesta fiind de altfel şi el surprins în câteva fotografii făcute la faţa locului.

Incidentul s-a petrecut în timpul filmării unui videoclip al lui Dani Mocanu

Potrivit Adevărul, vehiculul aparţine nepotului unui afacerist din Vâlcea. Blindatul a fost adus special pentru filmarea unui videoclip pentru o manea cântată de Dani Mocanu.

De altfel, una dintre fotografiile postate de martorii oculari îl surprinde în prim-plan pe un cunoscut interpret al acestui gen muzical, Dani Mocanu, urcat în partea superioară a blindatului.

În Marea Britanie, un astfel de vehicul poate costa minimum 6.000 de lire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel