Urmărește emisiunea live
CTP, după condamnarea lui Ridzi: Mai e justiția băsistă? Ce spune Ponta?
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
cristian-tudor-popescu-dece1
cristian-tudor-popescu-dece1

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a vorbit luni despre condamnarea de către ICCJ a Monicăi Iacob-Ridzi la cinci ani de închisoare

„Tot cinci ani au trecut de la faptele în discuție, rămâne de văzut câți ani vor trece până la sentința definitivă. Deocamdată doamna Ridzi nu e la închisoare, spre deosebire de Năstase. Ar fi interesant dacă o astfel de decizie a justiției mai provoacă reacții de genul Justiția e băsistă, condamnă politic diverse persoane. E interesant ce ar spune Ponta. El a sărit la condamnarea lui Năstase, spunând că e vorba de o condamnare politică. Acum ce reacție are el?”, a comentat jurnalistul, citat de digi24.ro.

„Dacă nu ar fi existat ancheta Gazetei Sporturilor, nu am fi avut niciodată un caz Ridzi. Nu le stătea prin gând domnilor de la DNA să se ocupe de acest caz. Cătălin Tolontan și jurnaliștii de la GSP TV au forțat lucrurile. Ei erau calomniați regulat de această doamnă, care era foarte puternică atunci, în regimul PD-ului aflat la guvernare”, a continuat jurnalistul.

Ridzi, abandonată de partid

„DNA e independent, așa cum ne învață emisarul Casei Albe. Trebuie asigurată independența totală a procurorilor de la DNA. Atunci, deciziile lor le aparțin, nu pot să le spun <Duceți-vă și anchetați și în cazul Udrea!>. Ne rămâne, ca jurnaliști, să constatăm că nu au reacție în legătură cu Udrea. Ridzi oricum a fost abandonată de partid. Îmi aduc aminte că Boc a chemat-o la o discuție tovărășească, după care ea și-a dat demisia. Ponta nu va face niciun comentariu în legătură cu această decizie, care oricum nu e definitivă”, a conchis Cristian Tudor Popescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel