CTP: Discursul lui Traian Băsescu putea să lipsească
Data publicării:
Autor: Cristina Alexandrescu
WhatsApp

Cristian Tudor Popescu spune că discursul lui Traian Băsescu putea foarte bine și să lipsească, dar el a fost rostit pentru că dânsul a anunțat  că va face politică și după 2014, când va rămâne în politică.

"De aceea dorește să mențină această impresie de putere la nivelul populației, nu numai la nivelul votanților PDL, la nivelul opiniei publice să dea în continuare impresia că el este cel care comandă Guvernului. Iar dacă știe foarte bine că acest Guvern Ponta nu i se supune în niciun fel, nu mai este în situația în care îl avea pe Emil Boc la Palatul Victoria, domnul Băsescu a tratat astăzi un program de acțiune guvernamentală", a declarat CTP într-o intervenție telefonică pentru RTV.

În opinia senior-editorului Gându, Traian Băsescu încearcă să dea impresia populației că tot el este acela care comandă Guvernul Ponta

"A vorbit de sănătate, a vorbit de pensii, a vorbit de salarii, ba chiar  și de politica monetară, bancară, financiară intrând și pe domeniul de competență al Băncii Naționale. A vorbit practic despre acțiunea guvernamentală, folosind ca pârghie, ca pretext politica externă pentru a trata sarcini guvernului. Știe că guvernul nu îl va asculta pe el, dar comunică populației că tot el este jupânul acestul guvern, și mai are și ieșirea dacă acete lucruri spuse de Traian Băsescu, care în proporție foarte mare sunt corecte, nu avem ce să le discutăm, dacă aceste lucruri sunt îndeplinite de către Guvern, rezultă că Traian Băsescu este în continuare șeful Guvernului în ochii populației. Dacă nu sunt îndeplinite, atunci Traian Băsescu le spune - vedeți de ce nu intrăm în Schengen, eu le-am spus guvernanților, dar ei nu  au vrut să asculte", a mai declarat CTP.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel