CSM - Gyor, Liga Campionilor. Oana Manea: Aici se va decide totul
Data publicării:
Autor: Darius Muresan
WhatsApp
CSM București va avea un meci de foc astăzi împotriva unguroaicelor de la Gyor. Căpitanul Oana Manea a vorbit despre partidă.

"Suntem două echipe care ne-am întâlnit de atâtea ori, ne cunoaștem atât de bine. Totul se poate decide la o fază, la un atac sau în funcție de forma de moment, de ziua în care se joacă partida", crede căpitanul CSM-ului.

Pivotul campioanei României crede în echipa sa și știe că doar de ea și colegele ei depinde totul, scrie GSP. "Un astfel de meci te bagă în priză. Suntem o echipă foarte puternică și acum trebuie să demonstrăm încă o dată că suntem și o echipă unită. Unitatea ne-a adus atâtea alte rezultate", a conchis Oana.

Primul moment important în cariera Oanei Manea, legat de meciurile cu Gyor, a avut loc în 2010. Exact de ziua ei, Oltchim a jucat cu Gyor, la Rm. Vâlcea, returul semifinalei Ligii Campionilor. După 25-25 în Ungaria, vâlcencele au câștigat cu 24-20 și s-au calificat pentru prima dată în ultimul act al celei mai importante competiții.

Cel mai sfâșietor moment al vieții sportive pentru Oana a avut loc tot la un meci cu Gyor. În ediția 2013 a Ligii Campionilor. Și tot în semifinale. Oltchim începuse să aibă mari probleme cu banii, iar conducătorii clubului au ales, din rațiuni financiare, să joace prima manșă la București. S-au gândit la încasări mai mari din vânzarea biletelor. Numai că, fără atmosfera incendiară de la Vâlcea, Gyor a câștigat cu 24-22.

Meciul dintre CSM București și Gyor va începe astăzi de la ora 20:30.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel