CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea, Supercupa României. Declarații înainte de meci
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea
CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea
Adrian Vasile, antrenorul secund al echipei CSM Bucureşti a declarat că obiectivul echipei de fete este câştigarea Supercupei.

Antrenorul secund al echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că toată lumea se bucură de începerea sezonului după pregătirea lungă din această vară, precizând că primul obiectiv este câştigarea Supercupei României, programată, sâmbătă, împotriva formaţiei SCM Râmnicu Vâlcea.

'Ne bucurăm să fim prezenţi la acest start de sezon reprezentat de Supercupă. Toată lumea aşteaptă să înceapă sezonul. Noi avem o nouă echipă şi după o pregătire lungă ne bucurăm să începem sezonul. Cu siguranţă obiectivul nostru este să câştigăm Supercupa României, aşa cum ţintim fiecare trofeu în competiţiile pe care le jucăm de câţiva ani încoace. Rămâne de văzut dacă la finalul Supercupei şi la finalul sezonului vom reuşi tot ce ne-am propus', a spus Adrian Vasile.

Adversar dificil

Reprezentantul, directorul sportiv Marian Joiţa, a afirmat că jucătoarele din lotul formaţiei sale vor face totul să câştige trofeul, chiar dacă sunt conştiente că vor întâlni una dintre cele mai bune echipe din Europa.

'Mă bucur foarte mult că Vâlcea revine în handbalul mare. După cum s-a văzut în sezonul trecut, echipa s-a descurcat destul de bine, a jucat finala Cupei României tot cu CSM Bucureşti. Suntem conştienţi că avem un joc dificil în faţă pentru că întâlnim una dintre cele mai bune echipe de handbal din Europa. Sperăm să facem faţă. Noi vom aborda meciul destul de serios pentru că e jocul de debut în noul sezon şi e important. Şi cum prima impresie contează, sperăm să facem un joc foarte bun şi să ne jucăm şansa. Atât cât avem şanse ni le vom juca până la capăt şi vom încerca să ducem Supercupa la Râmnicu Vâlcea', a adăugat Joiţa.

Cele mai bune echipe din sezonul trecut

Prezentă la conferinţa de presă, Cristina Vărzaru, secretar general a Federaţiei Române de Handbal (FRH), a afirmat că în Supercupa României, atât la feminin, cât şi la masculin, se vor întâlni cele mai bune echipe din sezonul trecut.

'Mie mi-a fost foarte dor de handbal în această pauză competiţională. Mi-aş dori foarte tare ca aceste meciuri din Supercupă să fie un preambul al unor campionate mai puternice şi mai încrâncenate decât anul trecut. Sunt convinsă că vor fi două meciuri foarte strânse pentru că vom avea pe teren echipele care s-au descurcat cel mai bine pe plan intern anul trecut', a precizat Vărzaru.

Partida CSM Bucureşti - SCM Râmnicu Vâlcea din Supercupa României la handbal feminin se va disputa, sâmbătă, de la ora 20,30, la Sala Polivalentă din Capitală. Anterior, de la ora 18,00, în aceeaşi sală este programată Supercupa României la handbal masculin între formaţiile Dinamo Bucureşti şi HC Dobrogea Sud.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel