CRIZA SANITARĂ și ARTIȘTII. Sișu Tudor: M-am întors să fac ceva și s-a întâmplat asta!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Sișu Tudor, un veteran al rap-ului românesc, a vorbit la interviurile DC News, printre altele, despre criza sanitară și activitatea de după pandemie. 

Înainte de pandemia de coronavirus, Sișu Tudor a scos albumul „Visul lui Tudor”. Atunci a fost ultima dată când artistul a apucat să urce pe scenă și să-și încânte fanii. 

Întrebat dacă s-a gândit la concertele de după pandemie, alături de artiștii de la Stradavarius, Sișu Tudor a mărturisit că „noi eram pregătiți. Eu unu nu mai făcusem de vreo doi ani concerte până să înceapă chestia asta. Când m-am întors să fac ceva, s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Noi suntem pregătiți oricând să facem un concert, să facem orice, dar curând nu se va întâmpla pentru că nu am înțelegerea foarte clară a evenimentelor. Nu știu exact ce urmează să se întâmple și nici nu pot să spun acum ce se întâmplă concret”.

„Când, probabil, lucrurile nu vor mai putea fi cosmetizate sau mușamalizate, vom ști în ce direcție mergem. Până atunci, e un mister aplicat întregii lumi”, a mai spus Sișu Tudor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel