Criză în PP-DD: Dan Diaconescu îşi pierde un candidat cheie
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp

Partidul lui Dan Diaconescu a început să crească în sondajele de opinie şi se pregăteşte să devină unul dintre actorii politici importanţi la viitoarele alegeri. PP-DD stabilise o filială puternică în Italia, ţara cu cei mai mulţi emigranţi români, dar un scandal intern a scindat organizaţia din Diaspora. Eugen Mihalache, responsabil cu Diaspora al partidului lui Dan Diaconescu şi-a anunţat pe Facebook retragerea din politică, informează Gazeta Românească din Italia.

”Dragi prieteni, vă cer mii de scuze celor pe care i-am supărat făcând campanie pentru PP-DD! Din motive personale mă retrag din partid şi din orice funcţie deţinută! Vă îmbrăţişez, vă rog să mă iertaţi! Îmi cer scuze, abia acum am înţeles jocul. Vorbiţi cu Diaconescu, poate vă mai păcăleşte puţin. Stau în genunchi şi vă rog să mă iertaţi. Am înţeles acum”, a postat Mihalache pe Facebook.

La rândul său Gheorghe Tolan, preşedintele PP-DD Italia este dispus să spargă partidul şi să îl urmeze pe Mihalache. "Este o mare lovitură pentru noi, cei din Diaspora. Domnul Mihalache este o persoană care şi-a câştigat respectul faţă de noi, a fost onest, cinstit şi l-am simţit mereu alături. Ştiu că a cheltuit din buzunarul său mulţi bani, dar credea în cauza noastră. Prin plecarea lui, partidul pierde mii de membri. Nu ştiu ce decizie să iau acum", a spus Tolan, pentru Gazeta Românească.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel