Criză în coaliția de guvernare. Iohannis: Au avut de gestionat o provocare. Declarații neinspirate, răspuns bun
Autor: Andreea Ditcov | Publicat pe: 21 apr, 19:05
WhatsApp
Președinția României
Președintele Klaus Iohannis a făcut declarații de presă după criza din coaliția de guvernare. 

„Coaliția de guvernare a trecut printr-un moment mai dificil. Orice alianță în care lucrează împreună mai multe forțe politice se confruntă cu astfel de provocări. Nu trebuie să tratăm acest episod drept altceva decât este. O situație în care coaliția și Guvernul au avut de gestionat o provocare, iar răspunsul, dincolo de unele declarații mai puțin inspirate, a fost unul bun.”

”Prioritatea zero este acum lupta cu pandemia și salvarea vieții cât mai multor români”

Liderii coaliției au dat dovadă de maturitate și responsabilitate și am încredere că vor continua să rămână la fel de uniți. Dialogul a fost cheia care a permis ieșirea din impas într-un mod echilibrat. Prioritatea zero este acum lupta cu pandemia și salvarea vieții cât mai multor români. Acesta a fost și trebuie să rămână obiectivul cel mai important al tuturor factorilor de decizie, mai ales că încă traversăm o perioadă dificilă din punct de vedere epidemiologic.

Este o provocare complexă pentru toată lumea. Nu doar pentru medici, aflați în prima linie, dar și pentru tot restul societății, care continuă să respecte măsurile de prevenție. Sunt sute de mii de români afectați economic, sunt zeci de mii de firme care au probleme, sistemul de educație trebuie să se adapteze permanent din cauza pandemiei”, a declarat Klaus Iohannis. 

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
Crossuri parteneri
DCBusiness.ro
DCBusiness.ro
DCMedical.ro
DCMedical.ro
StiriDiaspora.ro
StiriDiaspora.ro
DefenseRomania.ro
DefenseRomania.ro
Spectacola.ro
Spectacola.ro