Criza climatică. Donald Trump: Vreau cel mai curat aer de pe Pământ. Dar vreau și SUA să rămână înstărite
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Alexandru Ichim
WhatsApp
Donald Trump FOTO AGERPRES
Donald Trump FOTO AGERPRES
Președintele Trump, când a fost întrebat despre criza climatică, a declarat că vrea aer curat și apă curată - dar dorește, de asemenea, ca SUA să își păstreze „bogăția imensă".

În cadrul Summit-ului G7 ce a avut loc în Franța, președintele american Donald Trump a făcut noi precizări cu privire la criza climatică. Acesta a susținut că își dorește aer curat și apă curată, dar dorește ca SUA să rămână o țară bogată, scrie CNN. 

Un reporter l-a întrebat pe Donald Trump: „Ce credeți că ar trebui să facă lumea în ceea ce privește schimbările climatice?". Trump a declarat că SUA a devenit „producătorul de energie nr.1 în lume".

"Simt că Statele Unite au o bogăție extraordinară. Bogăția este sub picioarele sale. Am făcut ca averea să devină vie", a spus el. "Și nu voi pierde acea bogăție. Nu o voi pierde în vise - pe morile de vânt, care sincer nu funcționează prea bine."

Donald Trump vrea ca SUA să fie ”înstărită”

"Vreau cea mai curată apă de pe Pământ. Vreau cel mai curat aer de pe Pământ. Și asta facem. Și sunt un mediu ecologic", a spus Donald Trump. 

"Cred că știu mai multe despre mediu decât majoritatea oamenilor. Vreau aer curat. Vreau apă curată. Vreau o țară înstărită. Vreau o țară spectaculoasă, cu locuri de muncă, cu pensii și atâtea lucruri și la asta obținem", a mai precizat președintele SUA.

După G7-urile trecute, Trump s-a plâns că s-a petrecut prea mult timp pentru probleme pe care el le considera lipsite de importanță, precum curățarea oceanelor de materiale plastice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel