Urmărește emisiunea live
Cristoiu: Ghiță, sunat în Serbia de la Congresul PSD
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Bolojan
WhatsApp
Ion Cristoiu spune că Sebastian Ghiță a fost sunat în Serbia, în timp ce pregăteau interviul chiar din interiorul congresului PSD. 

Jurnalistul Ion Cristoiu nu a vrut să dezvăluie identitatea persoanei care l-a sunat pe Sebastian Ghiță, dar a spus că este vorba despre un oponent al lui Liviu Dragnea. Cristoiu a subliniat că nu a fost singurul telefon primit de Ghiță din România, el fiind practic asaltat cu diverse mesaje și apeluri. 

"Vă fac o dezvăluire, deși nu pot da numele. Sebastian Ghiță a fost sunat, în tot acest timp în care am stat cu el, inclusiv de la Congresul PSD. Erau oameni interesați, angajați în bătălie, care îl sunau. Unul din concurenții care jucau împotriva lui Dragnea l-a sunat pe Sebastian Ghiță și îi spunea că nu știe ce să facă pentru că nu știu ce făcea Liviu Dragnea pe acolo. Eu nu am primit nici un telefon și nici un mesaj în toată această perioadă pe care am petrecut-o pentru interviul cu Ghiță, în Serbia. Sebastian Ghiță a primit zeci de telefoane," a spus jurnalistul Ion Cristoiu la emisiunea moderată de Victor Ciutacu, la România TV.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel