Cristoiu, după înfrângerea lui Băsescu: "PDL a murit"
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Ion Cristoiu
Ion Cristoiu

După încheierea Convenției PDL în care Vasile Blaga a fost reales în funcția de președinte al formațiunii, jurnalistul Ion Cristoiu a scris un editorial în Evenimentul Zilei, intitulat "Convenţia PDL - înmormîntare cu «Hai la horă, măi flăcăi!»".

În respectivul articol, Cristoiu numește finalul Convenției drept "o înmormîntare cu lăutari". "După o lungă agonie, PDL a murit. Slavă Domnului, nu ne mai costă aparatele la care era ţinut în viaţă la Reanimare!", adaugă acesta.

Editorialistul o laudă pe Elena Udrea, despre care spune că "şi-ar fi încheiat cariera politică dacă ar fi ajuns preşedinta PDL": "Elena Udrea e o bună politiceană. A învăţat să-şi stăpînească stările de spirit".

Alegeri fraudate

Ion Cristoiu susține că alegerile pentru desemnarea președintelui PDL au fost fraudate de cei din tabăra lui Vasile Blaga, reluând ideea din începutul editorialului: "Partidul a murit de mult".

"Indiferent cine ar fi cîştigat, PDL nu se mai întoarce de la groapă! Elena Udrea n-a cîştigat. I-a trecut, totuşi, glonţul pe lîngă ureche, gîndindu-ne că a fost cît pe-aci să-l bată pe Vasile Blaga, dacă alegerile ar fi fost corecte. Convenţia PDL a evidenţiat, prin notele specifice ale atmosferei, adevărul spus în gura mare de cîţiva analişti, printre care mă număr şi eu: Partidul a murit de mult!", mai scrie Ion Cristoiu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel