Cristina Pucean publică imagini controversate cu Bogdan de la Ploiești: Nu accept să fiu înșelată / foto
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Ioana Dinu
WhatsApp
Cristina Pucean și BDLP
Cristina Pucean și BDLP
Cristina Pucean a spus de ce s-a despărțit de Bogdan de la Ploiești.

Cristina Pucean susține că Bogdan de la Ploiești ar fi înșelat-o. Dansatoarea a postat pe Instagram și câteva poze în care manelistul apare în compania altei femei.

„Exact cum v-am promis, am ajuns acasă si încep sa va povestesc ce și cum legat de acest om fara scrupule… BOGDAN DE LA PLOIESTI! Acesta este MOTIVUL pentru care m-am despartit de Bogdan. Mi-a ajuns sa ma denigreze toată lumea si sa se creada ca Bogdan a pus punct relației.


Am muncit multi ani ca sa ajung aici și nu accept sa fiu tratată așa de un bărbat!  Sper sa fiți alături de mine pana la capat! NU ACCEPT SA FIU ÎNȘELATĂ !!!”, a scris Cristina Pucean pe Facebook.

Există posibilitatea ca și acest episod din telenovela Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești să fie tot parte din strategia lor de marketing, așa cum s-a mai întâmplat și în trecut. Imaginile cu Bogdan de la Ploiești ar putea fi parte dintr-un nou videoclip care ar urma să fie lansat.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de CRISTINA PUCEAN (@cristinapuceann)

VEZI ȘI: Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească: De ce să fac păcatul ăsta?

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească. Așa spunea în aprilie 2022.

Bogdan de la Ploiești nu vrea să se căsătorească: „Nu pot să fac păcatul ăsta". Mai exact, cântărețul a spus că nu vrea, în biserică, să jure că va fi fidel unei singure femei.

De asemenea, Bogdan de la Ploiești a zis că nu crede în iubire, ci consideră că respectul este mult mai important. „Respectul este mai important decât iubirea și dacă există respect, putem construi lucruri foarte mari”, a zis cântărețul.

Din câte știu, atunci când te căsătorești trebuie să intri în biserică și să faci un jurământ. Și atunci, eu de ce să fac păcatul ăsta?

„Nu vreau să mă căsătoresc. Din câte știu, atunci când te căsătorești trebuie să intri în biserică și să faci un jurământ. Și atunci, eu de ce să fac păcatul ăsta? Nu cred că voi găsi femeia pentru care merită să jur pentru că știu cum sunt eu. Nu cred că există bărbat care să nu calce strâmb, măcar o dată, de două ori. Șmecheria este să nu afle persoana de lângă tine. Consider că toți mai călcăm strâmb, motiv pentru care nu vreau să jur în biserică faptul că nu voi face.”, a zis Bogdan de la Ploiești, la Kanal D, în emisiunea Teo show, în aprilie 2022.

„Eu am alte principii. Nici în iubire nu prea cred. Eu, decât să spun „te iubesc”, mai bine îți dau o floare. Respectul este mai important decât iubirea și dacă există respect, putem construi lucruri foarte mari. Am nevoie de o persoană care să mă înțeleagă, care să mă sprijine și să îmi ofere liniște. Pentru mine, liniștea este esențială. Fără liniște nu pot să fac treabă. Și trebuie să fiu foarte, foarte înțeles. Poate există o astfel de persoană”, a mai spus cântărețul la Kanal D.

Bogdan de la Ploieşti este unul dintre maneliştii momentului din România. Are doar 26 de ani şi o mulţime de colaborări cu artişti mega-cunoscuţi din domeniul în care activează, printre care şi cu mentorul său, Florin Salam. Înainte de a se apuca de muzică, Bogdan de la Ploieşti, pe numele său real Bogdan Marian Aldea, a fost fotbalist. El a făcut performanţă la categoria sa de vârstă, câştigând trofee cu echipa naţională a României de juniori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel