Cristina Neagu, Cetăţean de onoare al Bucureştiului
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Cristina Neagu, cetășean de onoare al Bucureștiului. foto: @cristinaneaguofficial
Cristina Neagu, cetășean de onoare al Bucureștiului. foto: @cristinaneaguofficial
Cristina Neagu va primi titlul de Cetăţean de onoare al Bucureştiului în cadrul unei festivităţi, anunţă Gabriela Szabo.

Directorul general al clubului CSM Bucureşti, Gabriela Szabo, a anunţat, joi, că handbalista Cristina Neagu (30 de ani) va primi titlul de Cetăţean de onoare al Bucureştiului în cadrul unei festivităţi organizate de Primăria Capitalei.

'Eu ştiu că Cristina Neagu a primit din partea Consiliului titlul de Cetăţean de onoare al Capitalei. În zilele următoare ea va primi acest titlu în mod oficial. Va fi o festivitate frumoasă la nivel de Bucureşti în care Cristina Neagu şi alte personalităţi ale vieţii publice din România vor primi acest titlu. Mă bucur că Cristina Neagu este sportiva clubului CSM Bucureşti. Atâtea comentarii au fost pe marginea salariului ei... aşa că mă bucur că Primăria Capitalei şi Consiliul Municipiului Bucureşti au avut curajul să o aducă pe Cristina Neagu la CSM', a afirmat Gabriela Szabo.

Proiectul privind acordarea titlului de Cetăţean de onoare handbalistei Cristinei Neagu a fost adoptat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) la 30 august 2017, dată la care nu a fost însă organizată nicio festivitate. Cristina Neagu, jucătoare care participă cu echipa naţională a României la Campionatul European de handbal feminin - EHF EURO 2018 din Franţa, a devenit zilele trecute golghetera all-time a competiţiei. România are până acum trei victorii din trei posibile la CE din Franţa după succesele din Grupa D cu Cehia (31-28), Germania (29-24 ) şi Norvegia (31-23).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel