Cristina Joia, designerul de la "Visuri la cheie", lovită de un vecin în scara blocului: Mi-am luat un pumn în ficat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florentina Constantin
WhatsApp
Cristina Joia, designerul de la emisiunea "Visuri la cheie", a fost lovită de un vecin în scara blocului. 

Totul s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, după cum povestește designerul care, recent, a fost victima unei femei care a lovit-o în față, într-un magazin, după ce îi atrăsese atenția că nu a parcat corespunzător.

"Când eram în facultate, stăteam în Drumul Taberei, şi un vecin o bătea sistematic pe biata vecină şi niciun vecin nu intervenea. O singură dată m-am dus la uşă, am chemat şi poliţia şi mi-am luat un pumn în ficat. De atunci, nici eu nu m-am mai dus. Săraca femeie ţipa de dimineaţă până seara", a povestit Cristina Joia în emisiunea Vorbește Lumea, de la PRO TV.

Episodul din magazin

"Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat. Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul.

Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică. A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos", a povestit designerul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel