Cristina Ich spune că nu l-ar mai fi făcut pe Noah dacă-l cunoștea pe Alex Pițurcă. A răbufnit după despărțire: Nu m-a găsit la gunoi
Data publicării:
Autor: Irina Constantin
WhatsApp
Facebook: Cristina Ich
Facebook: Cristina Ich
Cristina Ich a anunțat despărțirea de Alex Pițurcă pe Instagram. 

”Regina Instagramului” și-a anunțat fanii cu privire la despărțire, făcând mai multe afirmații controversate. Aceasta recunoaște că s-a aruncat cu capul înainte, îndrăgostită fiind, și i-a oferit un copil unui bărbat care s-a dovedit mai îndrăgostit de ieșiri și distracții. Mărturisește deschis că, dacă l-ar fi cunoscut cu adevărat pe Alex Pițurcă, astăzi fiul lor nu ar mai fi existat. ”Noi am făcut copilul ăsta extrem de repede” spune ea. 

”Dacă nu-l aveam pe Noah, îmi făceam bagajele și eram plecată în munți, închisă cu lacătul. A fost o perioadă în care voiam să fug de acasă. Nu că nu mai mă înțelegeam. Noi am făcut copilul ăsta extrem, extrem de repede.

Nu că ne-am îndrăgostit, a fost dragoste la prima vedere. Dragoste d-aia nebunească! Și eu de el, și el de mine! Cât poți să cunoști un om în trei luni? Nu-l cunoști în 20 de ani! Dar dacă ajungeam să-l cunosc nu aș mai fi ajuns să-l fac pe Noah.

Dacă și el mă cunoștea pe mine era pa, la revedere! La fel și eu dacă îl cunoșteam pe el, pa, la revedere!” s-a confesat Cristina Ich, punându-și cenușă-n cap, conform digisport

”Alex nu m-a găsit în gunoi”

Cristina Ich, deși cunoscută și apreciază pentru frumusețea sa, care a făcut-o celebră, a dezvăluit că Alex Pițurcă a călcat strâmb și nu o dată. 

”Am avut o perioadă groaznică! În care stai să te gândești ce e bine… Nu-i știam defectele, nu-l vedeam ce face, cum face, unde pleacă sau cum vine… Erau pipițele astea… Primeam poză în secunda doi. Nu te gândi că e vreun potolit omul, vreo ușă de biserică! Am deschis și eu Google-ul înainte. Știam ce mi-am luat!

Îi dau libertate, dar și eu vreau libertate! Alex e un bărbat căruia îi plac viața și distracțiile. L-am lăsat să facă ce și-a dorit. Dar sunt unele lipsuri care vezi că nu sunt ok. El e un om dificil, eu sunt om dificil. Alex nu m-a găsit în gunoi. Nu-mi lipsește nimic! Am banii mei, am casa mea!” a spus vedeta.  

Alex Pițurcă este fiul fostului selecționer Victor Pițurcă. Alex și Cristina au împreună un băiețel, pe Noah Alexandru. Deși nu și-au etalat povestea de iubire, iar copilul cu atât mai puțin, așa cum probabil i-ar fi fost tipic ”reginei Instagramului”, acum scandalul dintre ei a ieșit la suprafață ca un vulcan. Relația celor doi, aprinsă la început, a ajuns să fie un scandal mocnit, iar vinovat, din spusele Cristinei, ar fi Alex, căruia nu i-ar fi dăruit băiețelul dacă-l cunoștea cu adevărat, din câte a mărturisit. 

”A fost oribil”

Micuțul Noah urmează să împlinească trei ani în 26 octombrie. 

Anul trecut, când l-a și expus timid și a spus ”ba seamănă cu mine”, Cristina Ich spunea despre relația sa cu Alex Pițurcă: ”M-am îndrăgostit pe loc de Alex. A fost oribil. Și mama a observat, eram schimbată. A fost dragoste la prima vedere. Și copilul tot așa l-am făcut, dintr-o dragoste nebunească. După 3 luni, l-am anunțat pe WhatsApp că sunt însărcinată. L-a bușit râsul. M-a enervat enorm reacția lui. E haos între noi. Ne certăm din orice. El e Scorpion din ăla, al dracului, uită foarte greu. Mi-a plăcut că era frumos, înalt. Eu vreau să cred că am ales bine. E diferență de 7 ani între noi. Am vrut să facem nunta și botezul în același timp, dar eu voiam să fac ceva special, un moldovenism de-al meu, și el a zis: `băi, femeie, ești nebună? E secolul 21`. Atunci am lăsat-o baltă. Noi locuim împreună și ne e bine așa. Nu sunt geloasă. Îi las libertate”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel