Cristina Ich și-a schimbat numele din buletin. Cum o cheamă în prezent
Data publicării:
Autor: Julia Pandi
WhatsApp
Christina Ich
Christina Ich
Cristina Ich a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu un an, că și-a schimbat numele din actul de identitate.

Cristina Ich a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu un an, că și-a schimbat numele din actul de identitate. Până în momentul în care a luat această decizie vedeta era trecută în buletin cu numele de Cristina Micu. Iată cum o cheamă în prezent pe iubita lui Alex Pițurcă, conform Spynews.

Cristina Ich a postat pe rețelele de socializare, în urmă cu un an, că și-a schimbat numele din actul de identitate. Până în momentul în care a luat această decizie vedeta era trecută în buletin cu numele de Cristina Micu.

Cristina Ich și-a schimbat numele din actul de identitate

Cristina Ich, iubita lui Alex Pițurcă, și-a schimbat numele din actul de identitate în urmă cu mai mult timp. Vedeta era trecută în buletin Cristina Mincu, iar aceasta a vrut ca numele ei să devină oficial Cristina Ich, așa cum este cunoscută de toată lumea.

Ea a spus că este o poveste foarte lungă și plictisitoare, dar s-a lipit de ea și i s-a părut că este mai interesant, deoarece toată lumea o cunoaște drept Cristina Ich.

,,E o poveste atât de lungă și de plictistioare, dar s-a lipit de mine, mi s-a părut că e mai interesant, toată lumea mă cunoaște de Cristina Ich, că dacă spun numele meu real nu este sonor pentru nimeni. În curând și în acte, toată lumea așa mă cunoaște", a spus Cristina Ich.

Cristina Ich și-a îndeplinit dorința

Vedeta și-a îndeplinit cea mai mare dorință și a spus că a îngropat numele me care îl ura cel mai mult, iar acum este oficial Cristina Ich.

,,Am îngropat numele pe care îl uram cel mai mult și de ani sunt oficial Cristina Ich. Sunt așa bcuuroasă", a declarat Cristina Ich.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel