Cristiano Ronaldo vrea să plece din Arabia Saudită chiar dacă are un salariu uriaş, de 200 de milioane de euro pe an
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Starul portughez Cristiano Ronaldo doreşte să pună capăt aventurii sale în Arabia Saudită, la echipa de fotbal Al-Nassr, cu care a semnat în urmă cu doar câteva luni, transmite cotidianul spaniol El Nacional. 

- Starul portughez Cristiano Ronaldo doreşte să pună capăt aventurii sale în Arabia Saudită, la echipa de fotbal Al-Nassr, cu care a semnat în urmă cu doar câteva luni, informează cotidianul spaniol El Nacional.

În ciuda salariului uriaş, de 200 de milioane de euro pe an, pe care i-l plăteşte Al-Nassr, Ronaldo 'vrea să schimbe din nou aerul', scrie sursa citată, adăugând că atacantul lusitan ar putea reveni în capitala Spaniei, unde este dorit în rolul de ambasador al clubului Real Madrid, la care a evoluat timp de nouă ani.

După despărţirea brutală de echipa engleză Manchester United, înaintea Cupei Mondiale din Qatar, atacantul lusitan a făcut tot posibil pentru a-şi continua aventura în Europa, însă nu a mai găsit niciun club de top pe Bătrânul Continent care să fie interesat de serviciile sale.

În vârstă de 38 de ani, Cristiano Ronaldo este cel mai bun marcator din istoria clubului Real Madrid, cu 450 de goluri înscrie în 438 de meciuri disputate în toate competiţiile

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel