Cristiano Ronaldo, victima unei escrocherii de sute de mii de euro. Banii, furaţi de o agentă de turism
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Facebook Cristiano Ronaldo
Facebook Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo a fost victima unei fraude de sute de mii de euro, bani furaţi chiar din conturile sale. 

O angajată a unei agenții de turism din Portugalia a profitat că starul lusitan i-a încredințat cardurile de credit pentru a se ocupa de deplasările fotbalistului și ale familiei acestuia. Însă între februarie 2007 și iulie 2010, femeia a rezervat peste 200 de călătorii pe care Cristiano Ronaldo nu le-a făcut niciodată, iar banii au intrat în contul ei. 

Astfel, CR7 a fost prejudiciat cu 288.000 de euro, informează RMC Sport, fără ca portughezul să observe dispariția banilor. Se pare că Ronaldo nu a fost singura victimă a agentei de turism. Printre păgubiți s-au numărat cunoscutul impresar Jorge Mendes și fostul internațional lusitan Nani. Aceștia ar fi fost înșelați cu aproximativ 350.000 de euro.

În 2017, angajata agenției de turism a fost condamnată la patru ani și jumătate de închisoare, dar a acceptat să returneze sumele furate pentru a evita închisoarea, scrie Digisport.ro.

Cristiano Ronaldo a revenit la Manchester United 

În această vară, fotbalistul portughez s-a despărţit de Juventus Torino şi s-a întors la Manchester United. Acesta a fost convins şi de fostul său manager, Sir Alex Ferguson, să facă această mutare, după ce în presă au apărut informaţii că portughezul negocia cu cei de la Manchester City. 

Cristiano Ronaldo a câştigat aproape 30 de trofee majore în cariera sa, inclusiv cinci campionate UEFA Champions League, patru Cupe Mondiale ale Cluburilor FIFA, şapte victorii în campionatele din Anglia, Spania şi Italia şi Campionatul European pentru ţara sa, Portugalia.

Ronaldo marcat 118 goluri în 292 de apariţii în timpul primului său mandat la Manchester United. Revenirea lui Cristiano Ronaldo la Manchester este un lucru pe care toată lumea de la club îl aşteaptă cu nerăbdare. "Cristiano a fost o legendă a acestui club. Este cel mai mare jucător din toate timpurile dacă vreţi părerea mea", a declarat antrenorul lui United, Ole Gunnar Solksjaer, care a fost coechipier cu portughezul între 2003 şi 2007.

În primele trei meciuri jucate pentru Manchester United, Cristiano Ronaldo a marcat deja 4 goluri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel