Cristiano Ronaldo și-a lansat o proprie linie de ochelari de soare
Data publicării:
Autor: Neagoe Narcis-Florentin
WhatsApp
Foto: Agerpres
Foto: Agerpres
Cristiano Ronaldo a lansat o linie de ochelari de soare împreună cu Lapo Elkann.

Cristiano Ronaldo își va lansa propria linie de ochelari de soare, împreună cu grupul Italia Independent, fondat de Lapo Elkan, unul dintre moștenitorii dinastiei Agnelli și acționarul majoritar al clubului Juventus, conform Agerpres.

Forbes a transmis că Ronaldo a obținut anul trecut venituri de 109 milioane dolari (99 milioane euro), dintre care 44 de milioane din sponsorizări. Unul dintre principalele sale contracte este cu fabricantul american de echipament sportiv Nike, care datează din anul 2004.

Ronaldo, un împătimit de ochelari

„Am fost întotdeauna pasionat de ochelari și mereu mi-am dorit propria linie. Sunt cu adevărat entuziasmat să colaborez cu Italia Independent în acestui proiect", a comentat starul portughez într-un comunicat publicat miercuri de Italia Independent.

Cvintuplul câștigător al Balonului de Aur și al Ligii Campionilor a precizat că este „foarte atent la detalii" și întotdeauna a „muncit pentru a atinge perfecțiunea" în tot ce face.

Un moment memorabil

La rândul său, Lapo Elkann s-a felicitat pentru acest contract exclusiv, pe o durată de cinci ani, cu vedeta lusitană: „Astăzi pentru mine și pentru Italia Independent este o zi memorabilă: obținerea licenței eyewear CR7 este de o importanță extraordinară în parcursul nostru de creștere".

Nepotul legendarului Gianni Agnelli, Lapo Elkann, în vârstă de 42 ani, este unul dintre moștenitorii familiei Agnelli, fondatoarea grupului de automobile Fiat și acționară majoritară la clubul Juventus Torino prin intermediul holdingului Exor.

Accidentul lui Elkan

Înainte de Crăciun, Lapo Elkan a fost victima unui grav accident de circulație în urma căruia s-a aflat timp de zece zile în comă și apoi a fost transportat în Elveția pentru perioada de convalescență.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

I have always been passionate about sunglasses and I am really excited to launch my new @cr7cristianoronaldo collection in partnership with @italiaindependentofficial ! Keep an eye out for it! #PLAYFECTIONISM #CR7

O postare distribuită de Cristiano Ronaldo (@cristiano) peIan 29, 2020 la 4:01 PST

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel