Cristiano Ronaldo scapă de procesul intentat pentru viol
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Un judecător a recomandat respingerea cazului.

Kathryn Mayorga a susținut că Cristiano Ronaldo a violat-o într-o cameră de hotel din Las Vegas în vara anului 2009. Ronaldo a negat aceste afirmații. Un judecător din Nevada a reproșat avocaților lui Mayorga că și-au bazat cazul pe documente sustrase și furate, recomandând respingerea cazului.

Un magistrat federal din Nevada le dă dreptate avocaților lui Cristiano Ronaldo împotriva unei femei care l-a dat în judecată și care a cerut în instanță mai mult decât cei 375.000 de dolari primiți în 2010, în urma unei înțelegeri amiabile, după ce a declarat că starul internațional de fotbal a violat-o în Las Vegas.

În 2018, ea a inițiat o procedură de anulare a înțelegerii inițiale, susținând că aceasta a fost semnată sub constrângere, solicitând daune 75 de milioane de dolari.

Într-o recomandare adresată judecătorului care instrumentează cazul, judecătorul magistrat Daniel Albregts i-a reproșat miercuri avocatului lui Kathryn Mayorga, Leslie Mark Stovall, că și-a bazat cazul pe documente sustrase și furate despre care Albregts a spus că sunt comunicări private între Ronaldo și avocații săi, informează skysports.com.

"Respingerea cazului Mayorga pentru comportamentul inadecvat al avocatului ei este un rezultat dur", a scris Albregts în recomandarea sa către judecătorul districtual american Jennifer Dorsey.

"Dar este, din păcate, singura sancțiune adecvată pentru a asigura integritatea procesului judiciar".

Nu a fost stabilită imediat o dată la care Dorsey să ia în considerare recomandarea lui Albregts.

"Stovall a acționat cu rea credință în detrimentul clientului său - și al profesiei sale", a decis Albregts.

Avocatul lui Ronaldo din Las Vegas, Peter Christiansen, a declarat: "Suntem mulțumiți de examinarea detaliată a Curții în această chestiune și de dorința acesteia de a aplica în mod corect legea și de a recomanda respingerea procesului civil împotriva domnului Ronaldo".

Albregts a menționat că instanța nu a luat nicio decizie conform căreia Ronaldo ar fi comis o infracțiune și nu a găsit nicio dovadă că avocații și reprezentanții săi au intimidat-o pe Mayorga sau că au împiedicat aplicarea legii atunci când Mayorga a renunțat la acuzațiile penale și a finalizat înțelegerea confidențială de 375.000 de dolari în august 2010.

Echipa de avocați a lui Mayorga ar putea încă să conteste recomandarea de respingere a instanței. Aceștia au termen până la 20 octombrie pentru a contesta decizia instanței, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel