Cristiano Ronaldo, pus la zid după ce a scris că testele PCR 'sunt de rahat'
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo, vedeta lui Juventus Torino, a stârnit o polemică în Italia. 

Ronaldo a scris pe Instagram că testele PCR pentru depistarea coronavirusului 'sunt de rahat', înainte de a şterge postarea, transmite EFE.

Pe contul său de Instagram, care are 240 de milioane de urmăritori, Ronaldo a postat o fotografie a sa şi a asigurat că se simte bine, adăugând că testele PCR 'sunt de rahat'.

Atacantul lui Juve a şters comentariul, care a avut deja un important impact mediatic şi a stârnit critici dure.

Virusologul italian Roberto Burioni, primul care în această ţară a anunţat pericolul reprezentat de coronavirus şi necesitatea luării unor măsuri, l-a contestat pe Ronaldo cu un mesaj ironic pe Twitter.

'Îi urez bun venit în grupul virusologilor colegului Cristiano Ronaldo. Ne va fi de mare folos în viitoarea partidă de fotbal în sală împotriva oftalmologilor', a scris Burioni. Ronaldo nu va putea juca miercuri (astăzi) în meciul cu FC Barcelona din Liga Campionilor.

Pe 13 octombrie, Federaţia portugheză de fotbal a anunţat că Ronaldo, căpitanul echipei naţionale, a fost testat pozitiv la coronavirus după întâlnirea cu Franţa din Liga Naţiunilor (0-0).

La două săptămâni după ce a fost testat pozitiv pe când se afla la echipa naţională, CR7 a încheiat carantina minimă de zece zile, dar un test negativ, obţinut înaintea meciului, era indispensabil pentru ca lusitanul să poată părăsi locuinţa sa, notează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel