Cristiano Ronaldo, "fericit" că Juventus joacă mai ofensiv după venirea antrenorului Maurizio Sarri
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp

Fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a declarat luni că este "fericit" că Juventus joacă mai ofensiv după numirea antrenorului Maurizio Sarri în vara acestui an, scrie AFP.

"Cred că echipa progresează, avem mai multă încredere în noi. Jucăm un fotbal diferit, mai ofensiv", a spus atacantul portughez într-o conferinţă de presă, cu o zi înaintea meciului dintre Juve şi Lokomotiv Moscova, din Liga Campionilor.

"Rolul meu nu s-a schimbat, poate doar că am ceva mai multă libertate. Sunt bucuros fiindcă încetul cu încetul cu încetul ajungem acolo unde trebuie să fie Juventus. Avem alt antrenor, un sistem diferit, jucători noi. Ne-am schimbat ca să progresăm", a adăugat Ronaldo.

Fotbalistul cu cinci Baloane de Aur a continuat să-l laude pe Sarri, ce l-a înlocuit pe Massimiliano Allegri. Sub bagheta acestuia din urmă, Juve a câştigat de cinci ori campionatul Italiei în tot atâţia ani şi a atins de două ori finala Ligii Campionilor.

"Îmi place felul în care el vrea să joace echipa. Ne creăm mai multe ocazii, avem mai multă încredere în noi. Sunt fericit pentru aceste schimbări. Poate că am putea înscrie ceva mai mult, dar sunt mândru de ceea ce facem", a spus el.

Întrebat despre faptul că a ajuns săptămâna trecută la 700 de goluri marcate în carieră, Ronaldo a asigurat că "nu se mai gândeşte" la acest lucru.

"Asta ţine deja de trecut. Vreau să merg mai departe. (...) Vreau să joc şi să ajut echipa să câştige noi trofee. Bineînţeles că sunt mândru de trofeele individuale, însă prioritatea e să câştig cu Juventus şi cu Portugalia", a spus el.

În acest sezon, Ronaldo a reuşit cinci goluri şi o pasă decisivă în nouă meciuri cu Juventus.
AGERPRES

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel