Cristiana Anghel (PC), despre Legea Big Brother: Nu mi-am făcut temele. Am făcut o prostie
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
Senatoarea PC Cristiana Anghel a declarat, marți, că a făcut o prostie când a votat Legea Big Brother 3, fără să știe despre ce este vorba. 

"De sărbători am observat că se întâmplă lucrul acesta. Nouă nu ni s-a spus decât că este foarte bine pentru instituțiile de apărare ale țării. În ultima seară spre ultima zi nu mi-am făcut temele. Noi din Senat am avut încredere în comisia care și-a dat acordul. Este o problemă la felul cum se lucrează. Nu e normal să lucrăm în plen numai două zile, e normal să se discute fiecare lege, să avem amendamentele cu o zi înainte. Eu nu primesc decât un rezumat, o frază pentru fiecare lucru. Fiecare grup are alt rezumat față de alt grup. Am fost și atacată de unii pe conturi de Facebook. Ar trebui să apreciați că am avut curajul să recunosc de lucru acesta. Voi încecrca să nu se mai întâmple lucrul acesta. Lucrul rău s-a întâmplat și trebuie modificat", a declarat Cristiana Anghel. 

"Am promis că la 1 februarie voi face un amendament pentru art 17, pentru modificarea sa. Nu pot să-l critic pe Tăriceanu cât timp am făcut o prostie. Accept criticile oamenilor că sunt vinovată, dar nu îmi permit să îmi judec colegii. A doua zi am discutat în plenul comun cu o parte din colegi. Și ei erau supărați că nu au știut. Nici măcar nu știam că o să fie acel plen. Era ultima zi. S-a discutat despre legea aceasta în septembrie. Dacă îmi făceam temele seara, a doua zi mă duceam, ridicam problema și puneam un semn de întrebare și celorlalți colegi", a explicat senatoarea PC.

"Eu îmi fac probleme pentru mine. Lucruri de genul acesta se întâmplă în toate parlamentele lumii. Întotdeauna am votat cum am crezut că e mai bine pentru cătățean. Nu am știut ce am votat, nu am vrut răul cetățenilor", a mai spus Cristiana Anghel.

Legea securității cibernetice a trecut tacit la Camera Deputaților și a fost votată cu unanimitate de voturi la Senat. Acum, este atacată de PNL la CCR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel