Cristian Stîncanu, despre educație, tradiții și cultură românească în Marea Britanie
Autor: Tudor Curtifan | Publicat pe: 24 noi 2022, 10:36
WhatsApp
Facebook Cristian Stincanu
Facebook Cristian Stincanu
Cristian Stîncanu, directorul Organizației Non-Profit "My Romania Community" vorbește joi, 24 noiembrie, începând cu ora 14:00 la StiriDiaspora.ro despre educație, cultură și despre păstrarea identității românilor în Marea Britanie.

Cristian Stîncanu va discuta cu jurnalistul Bogdan Bolojan, în cadrul campaniei "Apel la Educație", despre elemente care definesc românii plecați în Marea Britanie.

Vom afla cât de români se mai simt cei care sunt de mulți ani în Regatul Unit, dacă se mai vorbește limba română în familie și dacă se mai păstrează tradițiile românești.

Totodată, Cristian Stîncanu va vorbi despre strategii de atragere a copiilor către cursurile de limba română, despre provocările pe care le întâmpină în zona de predare a noțiunilor despre România și în cadrul cursurilor de limbă română.

De asemenea, discuțiile se vor axa și pe îmbunătățirile legislative pe care executivul de la București le poate face pentru a facilita accesul conaționalilor de peste hotare la cursuri de limba română, dar și despre reforma sistemului de Educație, care ar trebui modificată, însă nu radical.

Emisiunea va fi difuzată pe StiriDiaspora.ro, pe DCNews și DCNewsTV și pe paginile de Youtube și Facebook ale publicațiilor, începând cu ora 14:00.

Emisiunea face parte din campania "Apel la Educație", realizată cu sprijinul Departamentului Românilor de Pretutindeni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?