Cristian Rizea, reacție la acuzațiile făcute de Elena Udrea
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Elena Udrea a spus că printre politicienii care i-au cerut bani se numără și Cristian Rizea. În replică, acesta a zis că o va da în judecată pentru declarațiile făcute la adresa sa.

"Am auzit și eu acuzațiile Elenei Udrea la adresa mea. Am rămas siderat. Noi ne cunoaștem de 14 ani și poate dânsa a rămas surprinsă că iată... o persoană care o cunoaște nu a ieșit să o apere. Eu ca politician am anumite principii de la care nu abdic niciodată. Sunt de partea instituțiilor statului și apăr statul de drept", a spus Cristian Rizea la România TV.

"Mi-am contactat avocații și vreau să o dau în judecată pe Elena Udrea. Acum se aruncă cu noroi. Elena Udrea este într-o situație regretabilă. Îmi pare rău pentru ea, dar asta nu înseamnă că trebuie să acuzi niște oameni pentru că au anumite principii", a adăugat Cristian Rizea.

VEZI ȘI: Udrea, NOUĂ cerere de arest. Ciutacu: Măcel. Execuție de manual

Elena Udrea a spus că va face mai multe dezvăluiri în legătură cu mai multe persoane care i-au cerut bani.

Printre numele vehiculate se numără Raluca Turcan, Valeriu Turcan, Cristian Rizea și Oreste Teodorescu.

"Voi spune tot ce știu despre acești oameni care mi-au cerut bani. Încă mai am timp să spun ce știu. Voi face o declarație pe care o voi trimite tuturor ambasadelor, ca să știe ce se întâmplă în România. Indiferent dacă Udrea a greșit sau nu, este vorba de lupta mea contra generalului Coldea", a zis Elena Udrea la B1 TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel