Cristian Rizea, pregătit de AREST: Asta e viaţa
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cristian Rizea
Cristian Rizea
Deputatul PSD Cristian Rizea a afirmat luni că dosarul său are o singură probă şi anume un martor care şi-a schimbat declaraţiile după ce 'a ajuns în închisoare şi şi-a negociat libertatea'.

'Am prezentat un punct de vedere al avocatului meu, domnul Alexandru Chiciu, am expus declaraţia pe care am avut-o în faţa colegilor mei deputaţi şi am răspuns ulterior la întrebările pe care un coleg mi le-a adresat. Pot să vă spun doar atât: acest dosar are o singură probă. În această speţă a mai existat un proces, acum cinci ani de zile, în 2011, când l-am câştigat în faţa Agenţiei Naţionale de Integritate. Repet, cu acelaşi obiect, cu aceeaşi sumă de bani, iar acel martor care atunci în 2011 a declarat cu mâna pe Biblie în faţa unui judecător într-un fel, astăzi, la cinci ani de zile, are o declaraţie total schimbată, pentru că în aceşti cinci ani de zile a comis anumite ilegalităţi, a ajuns în închisoare şi şi-a negociat libertatea lui cu preţul libertăţii mele', a declarat Rizea, la ieşirea din sala de şedinţe a Comisiei juridice.

El a susţinut că în spatele acestei acţiuni a DNA este faptul că şi-a dorit să candideze la Primăria sectorului 5.

'Faptul că mi-am dorit să candidez la sectorul 5 şi să fac ceva pentru oamenii de acolo. Trebuia să renunţ mai demult, nu am ascultat pe cine trebuia', a spus deputatul.

Întrebat dacă este pregătit şi pentru varianta arestului, el a spus: 'Sunt pregătit. Dacă trebuie să înfrunt asta... E un examen pentru mine, asta e viaţa'. Comisia juridică a Camerei Deputaţilor urmează să se dea raport pe cererea DNA privind încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a deputatului PSD Cristian Rizea.

Deputatul PSD este acuzat de trafic de influenţă, spălare de bani în formă continuată şi influenţarea declaraţiilor.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel