Cristian Dide - Angi Șerban, ceartă între protestatari. ”Mă bucur că m-am prins la timp cine ești”
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Bogdan Cotigă
WhatsApp
Angi Șerban - Cristian Mihai Dide
Angi Șerban - Cristian Mihai Dide
Protestatarii Cristian Mihai Dide și Angi Șerban au ajuns să se contreze public, chiar dacă în urmă cu doar câteva luni erau de aceeași parte a baricadei la protestul Diasporei din 10 august. 

Cristian Dide a postat pe Facebook o știre din care aflăm că o femeie jandarm a fost omorâtă într-un accident rutier. Dide a comentat la această informație: "One more down! Du-te după Giani".

În replică, Angi Șerban a comentat și și-a manifestat dezaprobarea față de postarea colegului ei de proteste.

”Femeia traversa strada regulamentar, fiind cu fetiţa ei în vârstă de un an şi jumătate. În ciuda eforturilor medicilor, femeia nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul. Copilul a suferit leziuni grave şi se află în comă internat în Secţia de Neurochirurgie din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava”. Nu știu încă ce mi se pare mai grav - postarea asta oribilă a ta sau faptul că sunt oameni care sunt de acord cu ea (unii râd..). Să moară un părinte ținându-şi copilul de mână este o tragedie indiferent din ce unghi o privești. Să te bucuri de asta e ticăloșie, rea voință, faliment moral. Mă bucur că nu sunt ca tine și mă mai bucur că m-am prins la timp cine ești. Mult înaintea acestei postări. Așa nu!", i-a scris Angi Șerban lui Dide.

"Toți l-au jelit după"

Dide nu s-a lăsat pagubaș și a comentat: ”Felicitările mele pentru perspicacitate. Cum îl cheamă pe bărbatul din Teleorman care a murit din cauza gazelor, am uitat nu mai stiu. Stii, la înmormântarea lui au fost o groaza de jandarmi si toti l-au jelit după”. Angi Șerban a scris ulterior: "Asta nu justifica gestul tău și nici nu cred că-i poți imputa femeii ăleia moartea lui Nea Ilie. Te sfătuiesc sa stai un pic de vorba cu tine. Ai luat-o pe un drum foarte greșit."

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel