Cristian Dide, reacţie după ce Poliţia a anunţat sancţiuni pentru maşina parcată în Piaţa Victoriei
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Mihai Ciobanu
WhatsApp
Cristian Dide reacţionează după ce s-a vehiculat informaţia potrivit căreia ar fi fost sancţionat de către poliţişti pentru maşina parcată în Piaţa Victoriei, sâmbătă dimineaţa.

"Referitor la informaţiile potrivit cărora aş fi fost amendat şi mi-ar fi fost luat permisul de conducere, precizez că eu nu posed permis de conducere şi nici nu am fost informat cu privire la vreo sancţiune", a declarat Cristian Dide pentru DC News. 

"Cât priveşte sancţiunile, eu am aflat de ele din presă şi despre ele a vorbit Jandarmeria, nu Poliţia. Într-adevăr, am fost legitimat şi eu şi şoferul maşinii în cauză dar nu ni s-a adus la cunoştinţă că am fost sancţionaţi. Ni s-a spus că da, maşina e parcată ilegal şi atât", ne-a mai declarat Cristian Dide. 

Ce au declarat poliţiştii

"În această dimineață, conducătorul vehiculului respectiv a fost sancționat contravențional, în fază inițială pentru lipsa documentelor, dar și pentru faptul că a staționat într-o zonă care nu permite staționarea. Ulterior pentru că a refuzat să mute acest autovehicul a fost din nou sancționat contravențional și, de asemenea, i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

Având în vedere că acest mobil a rămas în zona Pieței, au fost notificate autoritățile locale în vederea dispunerii ridicării acestuia, pentru a fi îndepărtat. Absolut orice persoană care va fi aici trebuie să fie în siguranță, iar un mobil în sine este un pericol pentru o persoană care se deplasează pe jos", a declarat Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, citată de Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel