Cristian Diaconescu a explicat ce relație are cu Elena Udrea
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Prezidențiabilul PMP, Cristian Diaconescu, a vorbit, joi, despre relația pe care o are cu liderul formațiunii, Elena Udrea.

Vezi și: De ce este executat Cristian Diaconescu. Culisele unui gest din 2007

Președinte al Fundației Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu a declarat că are o relație foarte bună cu Elena Udrea, care este "un politician determinat, cu multă forță, care mai are multe de spus în politica românească".

"Am o relație foarte bună cu Elena Udrea, o respect, este un politician determinat, este un politician cu multă forță care va mai avea multe de spus în politica românească", a spus Cristian Diaconescu, la Adevărul Live, citat de Agerpres.

El a precizat că nu se luptă cu cineva anume și a transmis că este candidat la alegerile prezidențiale în raport cu ceea ce își poate asuma ca angajament față de societate.

"Sunt candidat în raport de ceea ce pot propune și ceea ce pot să îmi asum ca și angajament în relația cu societatea. Nu mă lupt cu cineva anume într-o formă sau alta. Din acest punct de vedere, relația mea este cu societatea românească și cu ceea ce pot eu promova în această relație", a mai afirmat Cristian Diaconescu.

Citește și: Strângere de semnături pentru Elena Udrea. Oamenii nu-l cunosc pe Diaconescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel