Cristian David, fostul ministru de Interne, s-a botezat - VIDEO
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Fostul ministru de Interne, Cristian David, s-a lepădat de politică și  s-a botezat la Biserica Internațională Harul din București.

Eliberat sub control judiciar, după ce a fost cercetat pentru o șpagă de o jumătate de milion de euro pentru aprobarea unei retrocedări de teren,  Cristian David a luat calea bisericii și s-a pocăit. Astfel, Cristi David (născut Troacă), a fost botezat, anunță istoriaevanghelică.ro.

"Duminică, 19 aprilie 2015, în cadrul serviciului de dimineață al Bisericii Internaționale Harul din București, unde slujește ca păstor Ioan Ceuță, a avut loc botezul nou testamental al domnului Cristian David, fost ministru de interne în Guvernul României".

"Simplul fapt că mă aflu astăzi, aici, în fața dvs., este o minune a Domnului! (...) Astăzi este prima zi în care mă bucur din nou de întreaga și deplina libertate. (...) Îmi pun întreaga soartă și Justiția, în ceea ce mă privește, în mâna Domnului", a spus Cristi David în fața noilor săi frați.

Citește și: Cristian David, plasat sub control judiciar de judecătorii ICCJ

"Fratele" David a mai spus că merge la Biserica Harul din octombrie 2012.
Cristi David este căsătorit cu Vanda Vlasov, fiica  lui  Mihail Vlasov, fost președinte al Camerei de Comerț și Industrie a României, suspectat, de asemenea, de fapte de corupție.

Potrivit propriei pagini de internet, "Biserica Internationala Harul" îi încurajază pe oameni să dezvolte o relație personală cu Dumnezeu.

Educația este un obiectiv important pe care îl realizăm prin intermediul întâlnirilor organizate pe grupe de vârstă, pentru copii, tineri și adulți. Slujbele încep cu un timp de laudă și închinare. Muzica contemporană și închinarea plină de viață sunt cele care ne pregătesc pentru a intra în prezența lui Dumnezeu.

Mărturisirea fostului ministru de Interne, Cristian David, de la minutul 45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel