Cristian Buşoi îl contrazice pe Rareş Bogdan: Rafila face treabă bună
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Rodica Mitu
WhatsApp
Facebook Cristian Buşoi
Facebook Cristian Buşoi
Eurodeputatul Cristian Bușoi l-a contrazis pe Rareș Bogdan, susținând că nu există vreun motiv pentru ca Alexandru Rafila să plece din funcția din ministru al Sănătății.

Cristian Bușoi a ținut să transmită că, în coaliție, nu există probleme majore. De asemenea, acesta a spus că Alexandru Rafila nu trebuie să plece din fruntea Ministerului Sănătății.

„Eu, personal, cred că ministrul Sănătăţii face treabă bună. Nu este, în acest moment, un motiv să plece din funcţia de ministru al Sănătăţii, ştie ce are de făcut, înţelege mai mult decât alţii fenomenul medical şi are şi autoritatea funcţiei”, a declarat Cristian Buşoi, citat de news.ro.

Când a fost întrebat despre tensiunile dintre PSD și PNL, Cristian Bușoi a spus că se știa de la început că nu va fi o coaliţie uşoară, dar că „nu sunt tensiuni, așa cum apare în spațiul public”.

Potrivit lui Cristian Buşoi, PNL nu este captiv faţă de PSD. „Avem premierul, care e membru PNL, şi ministere importante, într-adevăr, sunt anumite situaţii în care minştrii PSD comunică mai intens, şi pe criza energiei am putut percepe o anumită încercare a partenerilor noştri de a duce responsabilitatea total către zona PNL, poate şi pentru ministrul Energiei este de la PNL, însă măsurile în vigoare care vor fi îmbunătăţite au fost votate aproape în unanimitate, de toate partidele din Parlament, înainte ca formal această coaliţie să existe”, a mai spus Cristian Buşoi. 

 

 

Citește și: Marcel Ciolacu, președintele PSD: Am să-i cer ministrului Alexandru Rafila să-și ceară scuze că nu mai sunt 500 de decese pe zi

 

Marcel Ciolacu a făcut declarații pe marginea conflictului care îl are în centru pe Rareș Bogdan. Liderul PSD a avut și o reacție privind criticile care i se aduc lui Alexandru Rafila.

„Nu cred că domnul Rareş Bogdan este un subiect pentru coaliţie. Este prim-vicepreședinte al PNL şi a transmis că această coaliţie va dura un an de zile. Atunci, normal că am solicitat preşedinţilor celorlalte partide să avem o discuție astăzi, să vedem de unde sunt aceste discuţii şi poate dânşii ştiu mai multe decât ştie prim-ministrul sau restul coaliţiei", a spus Marcel Ciolacu, președintele PSD. Citește continuarea materialului, AICI!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel