Urmărește emisiunea live
Cristian Bușoi se înscrie în cursa din PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
Europarlamentarul liberal Cristian Buşoi a anunţat, joi, că se va înscrie în competiţia internă a PNL pentru desemnarea candidatului la Primăria Capitalei. El a precizat că îşi doreşte să propună "politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis".

Anunţul a fost făcut la sfârşitul evenimentului de lansare a platformei de comunicare online cu bucureştenii, BucureştiSănătos.ro, eveniment la care a participat co-preşedintele PNL, Alina Gorghiu, 

"În 15 iulie, potrivit calendarului asumat de PNL, îmi voi depune şi formal cadidatura pentru a intra în competiţia internă a partidului. Sunt nişte etape foarte clare de desemnare a candidaţilor, vor exista şi studii sociologice şi, de asemenea, vor fi consultate şi organizaţiile din Bucureşti", a declarat Cristian Buşoi, citat de antena3.ro.

Europarlamentar şi co-preşedinte al PNL Sector 1, Cristian Bușoi a precizat că este prematură o discuţie privind şansele sale de reuşită, însă a afirmat că va face tot ce îi stă în putinţă să îşi convingă colegii că poate fi o soluţie pentru probleme cu care se confruntă Bucureştiul.
 
"Cel mai important lucru este că îmi doresc să propun politici publice după modelul oferit României de preşedintele Klaus Iohannis, model validat şi susținut în noiembrie 2014 prin votul majoritar al oamenilor", a adăugat europarlamentarul liberal.

Vezi și: Emil Boc, susținut din PNL pentru funcția de prim-ministru

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel