Cristian Mihai Dide, ARESTAT A fost RIDICAT de pe stradă. Urma o acțiune anti Vela și Arafat
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Anca Murgoci
WhatsApp
Cristian Mihai Dide a fost săltat de Poliție. Urma să facă o acțiune împotriva lui Raed Arafat și Marcel Vela.

UPDATE 22:36: ONG-ul condus de Cristian Mihai Dide a transmis un comunicat de presă despre această situație:


”Cristian Mihai Dide tocmai a fost ridicat în timp ce mergea liniștit pe stradă, pe un trotuar, in lumina zilei, de zeci de polițiști, jandarmi și civili. In ultimele zile Dide a fost urmărit, a fost arestat, maltratat.


In aceasta seara Dide avea de gând să facă o proiecție cu laser, in care să afișeze un mesaj împotriva abuzurilor comise de Marcel Vela și Raed Arafat. Presupun că forțele de ordine știau asta - unii dintre polițiștii care au intervenit le-au vorbit pe numele mic prietenilor și colegilor lui Dide, semn că acest om este urmărit și vânat ca într-o lume despre care până de curând doar citeam din țări precum China sau Rusia.


Cristian Mihai Dide, președintele Asociației Evoluție in Instituție, a fost azi ridicat din plina stradă, in lumina zilei, încătușat și arestat pentru INTENȚIA DE A PROTESTA”.

Știrea inițială:

Angi Șerban, protestatară, cere intervenția lui Marcel Vela după ce Cristian Mihai Dide a fost luat de oamenii legii.

”Cristi Dide a fost arestat preventiv de poliție, după ce l-au filat și l-au luat cu japca de pe stradă. Marcel Vela, păi parcă asta nu era dictatură militară? Te-ai apucat de făcut poliție politică? Eliberați-l de urgență! N.B: Contul lui Cristi Dide este dezactivat!”, a transmis Angi Șerban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel