Cristi Borcea visează să pună în aplicare ”Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League”: Atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrei Itu
WhatsApp
Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres
Cristi Borcea (53 de ani), fostul finanțator de la Dinamo, face o predicție despre momentul când clubul de fotbal va reveni în top.

Cristi Borcea consideră că o nouă arenă în Ștefan cel Mare va aduce și investitori dispuși să bage bani la club.

"Ca să o duci pe Dinamo acolo sus îți trebuie un stadion. Când o să se termine stadionul, atunci Dinamo o să fie cea mai puternică echipă din România. Pe Dinamo o susțin și va fi susținută puternic. Am prieteni și oameni care vor să susțină Dinamo, dar când se va face stadionul.

Când vor începe să pună buldozerele, atunci se va creiona un Dinamo frumos. Fără infrastructură, fără emulație, nu există nimic. E cel mai urât și cel mai vechi stadion din România. Priviți la Craiova, la Rapid, la Sibiu. Unde se investește în stadioane, proiectul arată frumos", a spus Cristi Borcea, potrivit Prosport.

Cristi Borcea a rămas cunoscut în folclorul fotbalului românesc cu sintagma „Lăsați-ne să ne pregătim de Champions League!”, rostită după ce Dinamo a câștigat titlul în 2002. 

Arc peste timp, la 21 de ani distanță, Dinamo nu a văzut încă grupele Ligii Campionilor. Mai mult, a și retrogradat în Liga a 2-a, la finalul stagiunii trecute, pentru prima dată în istoria sa. De asemenea, problemele financiare se țin lanț pentru formația bucureșteană.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel