Cristi Borcea se întoarce în închisoare FOTO. Anunțul Poliției
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Sebastian Florea
WhatsApp
Cristi Borcea
Cristi Borcea
Cristi Borcea a ajuns la Poliţie, în această dimineaţă.

Cristi Borcea se întoarce la închisoare. Fostul acţionar al echipei de fotbal Dinamo Bucureşti s-a predat, vineri dimineaţa, la IPJ Ilfov, după ce Instanţa Supremă l-a condamnat la 5 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor unor terenuri din Mamaia.

Radu Mazăre, Nicușor Constantinescu și Cristi Borcea au fost condamnați în dosarul retrocedărilor ilegale.

Nicușor Constantinescu și Cristi Borcea au primit cinci ani de închisoare cu executare, iar Radu Mazăre a primit nouă ani cu executare.

Cristi Borcea

Cristi Borcea, la penitenciar

Fostul acționar al echipei de fotbal Dinamo, Cristi Borcea, va fi încarcerat astăzi la penitenciarul Rahova. În cazul lui Radu Mazăre, lucrurile par a fi mai complicate pentru că se află în Madagascar și nu există tratat de extrădare.

Potrivit DNA, în perioada noiembrie 2002 - iulie 2005, membrii comisiei de aplicare a Legii 10/2001, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, cu ştiinţă, au soluţionat în mod defectuos o serie de cereri de restituire de terenuri, în scopul obţinerii de avantaje patrimoniale care s-au materializat în dobândirea de către ei sau de către persoane din anturajul lor a proprietăţii asupra unor mari suprafeţe de teren la care nu aveau dreptul.

Citește și: Radu Mazăre și Cristi Borcea, condamnări cu executare

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel