Cristi Borcea, decizie referitoare la cererea de eliberare condiționată
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Crişan Andreescu
WhatsApp
Cristi Borcea așteaptă decizia magistraților de eliberare condiționată
Cristi Borcea așteaptă decizia magistraților de eliberare condiționată
Magistraţii Judecătoriei Sectorului 5 urmează  să decidă, miercuri, asupra cererii  de eliberare condiţionată depusă de fostul acţionar al FC Dinamo Bucureşti, Cristian Borcea.

UPDATE: Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 au amânat luarea unei decizii referitoare la eliberarea condiționată a lui Cristi Borcea pe motive medicale, la sfârșitul lunii aprilie, 2019.

Decizia magistraților Judecătoriei Sectorului 5 nu va fi definitivă. Fostul acționar dinamovist este încarcerat la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, pe 8 februarie 2019, la cinci ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor, alături de Radu Mazăre.

Cristian Borcea a rămas și fărăun milion de euro, în urma deciziei de condamnare. 

Ulterior, Curtea de Apel Bucureşti a stabilit că fostul finanţator dinamovist  are de executat o condamnare de 7 ani şi 6 luni închisoare după ce au fost contopite pedepsele din dosarele retrocedărilor ilegale de terenuri şi transferurilor din fotbal.

Magistraţii au decis să-i scadă din pedeapsa de 7 ani şi 6 luni perioada petrecută în spatele gratiilor în urma condamnărilor din dosarul transferurilor din fotbal, precum şi a sentinţei pe care o execută în prezent, cea din dosarul retrocedării plajelor.

Vezi și: Cristi Borcea și Radu Mazăre, condamnări sporite. Dosarul complet

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel