Cristi Borcea "abia mai vorbea" după retrogradarea lui Dinamo
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Florin Răvdan
WhatsApp
Retrogradarea lui Dinamo l-ar fi afectat extrem de mult pe Cristi Borcea, fostul finanţator al câinilor. 

"Da, ne-am întâlnit, am vorbit, chiar am discutat în a doua sau în a treia zi de după ce a retrogradat Dinamo și era negru, de-abia scotea câteva cuvinte. Era șocat! Un om care a suferit foarte, foarte mult că a retrogradat Dinamo", a spus Cristi Bobar, finul lui Borcea, conform Fanatik.

Bobar nu crede că Borcea ar investi acum la Dinamo 

"În momentul de față, nu-l văd, nu pentru că nu ar avea 1-2 milioane, de cât are nevoie Dinamo să iasă din această perioadă proastă. Dar el este tipul de dinamovist care tot timpul vrea să se bată la titlu și asta înseamnă să te bați cu CFR, cu Craiova, cu Sepsi, cu echipe foarte bine organizate financiar sau stau foarte bine.

Cu FCSB. Și atunci el e foarte conștient că pe lângă acele 2 milioane mai trebuie investite milioane bune în club pentru a aduce jucători, antrenori, staff și tot ce trebuie", a mai spus Bobar.

Cel mai negru scenariu de la Dinamo: Orice e posibil...

Răzvan Zăvăleanu a vorbit despre cel mai negru scenariu de la Dinamo, la care nici nu vrea să se gândească, și anume acela de a intra în faliment:

"Ne dorim ca acest proiect să aibă succes, ne dorim binele lui Dinamo, ne dorim ca fanii să fie alături de noi. Orice e posibil, dar la Dinamo e un lucru special, în inima multor oameni și sperăm să nu se întâmple acest lucru.

Pe 26 iulie a fost ultima dată când am vorbit cu un posibil investitor și i-am pus la dispoziție toate aceste acte, care au fost pregătite.

Situația e una delicată, ne descurcăm, dar avem nevoie de un finanțator. Se acumulează datorii, pentru că suntem lipsiți de aportul foarte important al drepturilor de televiziune, pe care le primeam în prima ligă.

Am făcut multe demersuri înainte de a avea un administrator special, apoi Vlad era entuziasmat, dar am înțeles că s-au mai schimbat lucrurile, pentru că acolo se schimbă gazonul”, a mai spus Răzvan Zăvăleanu, citat de Fanatik.

Dani Iglesias, fost jucător la Deportivo la Coruna, a semnat cu Dinamo Bucureşti

Echipa de fotbal Dinamo Bucureşti l-a transferat pe mijlocaşul spaniol Dani Iglesias, a declarat administratorul special Vlad Iacob pentru paginile oficiale de Facebook şi Instagram ale clubului de liga a doua.

Ultima oară la Sered, în prima ligă a campionatului din Slovacia, Dani Iglesias (27 de ani) şi-a început cariera la Deportivo La Coruna şi a mai evoluat în Spania pentru Alaves şi Guadalajara.

În 2018, Dani Iglesias a făcut pasul în campionatul Croaţiei, a jucat pentru Istra şi Rijeka, iar în ultimele două sezoane competiţionale a evoluat în Slovacia pentru Spartak Trnava şi Sered.

În sezonul trecut, Dani Iglesias a jucat 24 de meciuri pentru Sered, în campionatului Slovaciei. În Croaţia a adunat 32 de partide, iar pentru Rijeka a jucat 3 meciuri în Europa League.

Dani Iglesias are şi 2 selecţii la reprezentativa sub 17 ani a Spaniei.

Dinamo l-a mai transferat vara aceasta pe atacantul Vasile Buhăescu (CSA Steaua), scrie Agerpres.

Datoriile clubului Dinamo vor fi de 1,8 milioane de euro, eșalonabile pe 3 ani

Administratorul special al clubului de fotbal Dinamo Bucureşti, Vlad Iacob, a declarat într-o conferinţă de presă, că datoriile grupării după procesul de haircut pe care conducerea îl are în vedere vor ajunge la 1,8 milioane de euro, eşalonabile în trei ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel