Cristalele care îți vor aduce noroc și fericire în 2023
Data publicării:
Autor: Ema Apostu
WhatsApp
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alina Vilchenko)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Alina Vilchenko)
Cristalele norocoase pot fi purtate sub formă de bijuterii sau suveniruri. Iată pe care ar trebui să le aveți...

Cristalele norocoase în noul an, care va fi mai bun, mai liniştit, mai prosper şi mai fericit, pot fi purtate sub formă de bijuterii sau suveniruri din jasp, chihlimbar, opal, ochi de tigru.

Jasp 

Această piatră frumoasă protejează împotriva forţelor malefice, aduce pace şi armonie familiei şi un succes remarcabil în afaceri. În antichitate, era considerat un dar foarte valoros din partea naturii. Pe atunci, din jasp se fabricau pumnale, bijuterii, amulete. În China, se crede că jaspul este un simbol al frumuseţii şi al iubirii.

Chihlimbar

Aduce noroc, iar proprietăţile sale medicinale sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Este recomandat pentru depresie şi emoţii negative, stres, tensiune, pentru a îmbunătăţi memoria, răbdarea, pentru realizarea viselor şi obiectivelor, pentru noroc şi protecţie.

Opal

Piatra schimbării, a unei noi energii, a forţei, norocului, inspiraţiei, iubirii şi bunăstării. Oferă putere personală, activează energia şi ne protejează de pericole. Este o piatră minunată pentru eliberarea de experienţele emoţionale trecute, scrie Rador, citând iwoman.bg. Energia sa este vibrantă şi stimulatoare, fiind util mai ales în vindecarea durerilor de cap. Stimulează regenerarea ţesuturilor şi ameliorează tensiunea musculară şi simptomele menopauzei, problemele coloanei vertebrare.

Ochi de tigru 

În China, ochiul de tigru este cunoscut drept piatra speranţelor împlinite, aduce mai aproape realizarea dorinţelor, dezvoltă răbdarea, ajută la transformarea pierderilor în venituri. Este util pentru cei ale căror speranţe deseori nu sunt justificate, pentru cei care doresc să primească sprijin de la o putere superioară. Aceasta este piatra oamenilor care vor să uimească pe toată lumea cu realizările lor

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel