Crin Antonescu va merge la meciul Dinamo-Barcelona
Data publicării:
Autor: DCNews Team
WhatsApp
barcelona111-600x400
barcelona111-600x400

Organizatorul meciului Dinamo-Barcelona, Adrian Thiess, a ţinut să lămurească informaţiile privind prezenţa politicienilor la marele eveniment. El a spus că Barcelona nu a primit nicio invitaţie de a participa la un dineu oficial la Cotroceni, aceste informaţii finnd speculaţii de presă. Thiess a precizat că pe stadion se va afla preşedintele interimar Crin Antonescu, dar Băsescu a refuzat invitaţia.

"Nu a existat o invitaţie din partea preşedintelui interimar Crin Antonescu pentru a merge la Cotroceni. Aceasta este o speculaţie de presă. Barcelona vine în România să joace fotbal, nu să facă politică. A fost invitat Traian Băsescu, în calitate de preşedinte ales şi care aţi văzut, a refuzat. Evident a fost invitat şi preşedintele interimar Crin Antonescu. Domnul Antonescu, care este fan Barcelona, evident că se va afla pe stadion, pe locul unde are această invitaţie. Premierul Victor Ponta a refuzat inviitaţia pentru că în aceea perioadă se va afla la Londra", a explicat Thiess, pentru DeCe News.

Thiess a ţinut să explice că programul echipei este stabilit cu exacitate de mai bine de o lună şi nu s-a pus niciodată problema unei participări la o ceremonie la Cotroceni.

Traian  Băsescu şi-a justificat absenţa de pe stadion prin faptul că el nu mai merge la meciuri de câţiva ani. "Am fost invitat de conducerea clubului şi le-am mulţumit mult, i-am rugat să fiu scuzat, dar eu nu mai calc pe stadioane de câțiva ani buni, de la incidentul din Giuleşti de la meciul Rapid-Steaua. Recunosc că am mai fost o dată pe Dinamo la meciul Steaua – Dinamo, dar m-am dus undeva către peluză". În adăugare, a precizat că preferă să vadă amicalul de acasă.  "Cine nu vrea să-l vadă pe Messi, pe Xavi, mai ales că am înţeles că pot veni şi cu prietenele lor, ceea ce va face spectacolul total. Să poţi să o vezi pe Shakira la Bucureşti în tribună...," a mai declarat președintele suspendat.

Crin Antonescu a ţinut să nege categoric informaţia conform căreia ar fi invitat Barcelona la Cotroceni. "Asta e altă diversiune, şi mai grosolană decât cea cu SIE - ideea că eu aş fi propus să vină Barcelona, să invite la Cotroceni echipa de fotbal şi aşa mai departe. Evident, nu e nimic adevărat, dar nimic adevărat".

Antonescu a spus că este un om care cunoaşte foarte multe lucruri despre fotbal şi care ştie că programul unei echipe ca Barcelona este drămuit. "Cunosc suficient de mult despre fotbal, credeţi-mă, nu mai punem la socoteală că am fost şi ministrul Sportului trei ani şi ceva, dar cunosc foarte mult despre fotbal, credeţi-mă, încât să ştiu care este progranul, calendarul şi care sunt obiceiurile unor superechipe de felul Barcelonei, care au timpul drămuit, secundele drămuite", a spus Antonescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel