Ce a văzut Crin Antonescu în discursul lui Traian Băsescu
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Roxana Neagu
WhatsApp
antonescu basescu
antonescu basescu
Liberalul Crin Antonescu a explicat, la DCNEWS LIVE, ce a văzut în primul discurs al președintelui Traian Băsescu despre scandalul Bercea-Băsescu. 

Bogdan Chirieac: "Ce ați văzut în discursul acela al domnului președinte Traian Băsescu, memorabil, în care a spus că între reflexul firesc de a-mi apăra fratele și consolidarea justiției, aleg consolidarea justiției?". 

Crin Antonescu: "Am văzut ce văd de mulți ani la domnul Băsescu. Păcat că n-am văzut ceva nou, pe mine nu m-a impresionat.  (...) Nu avea de ales. În momentul în care ne spune că are de ales-  fie este așa, ceea ce-i rău- nu suntem într-un stat de drept cum ne place să ne imaginăm sau îi place domnului Băsescu să-și imagineze și domnul Băsescu încearcă din nou, din instinct, că interes electoral nu văd că ar avea, încearcă din nou să facă o telenovelă din toată această împrejurare, să impresioneze oameni cărora le scapă cu adevărat cum stau lucrurile și cum funcționează instituțiile. (...) Statul de drept tocmai asta înseamnă, că nu mai e la îndemâna celui mai puternic om în statul respectiv să dea sau să nu dea drumul, într-un caz sau altul justiției să funcționeze". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel