Criminologul Dan Antonescu, după EXECUTAREA lui Emi Pian: Imposibil de intuit!
Data actualizării:
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Criminologul Dan Antonescu, consilier în cadrul IGPR și fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, a reacționat în cazul executării lui liderului clanului Duduianu, Emi Pian. 

Dan Antonescu, consilier în cadrul IGPR și fost șef la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei, a spus că „marea majoritate a celor implicați în astfel de conflicte, ajung după gratii. E adevărat că după ce ies, încearcă să-și găsească locul în ierarhia stabilită în lumea lor”.

Criminologul a precizat, răspunzând la întrebările apărute în urma unui filmuleț cu Emi Pian, în care interlopul spunea că va face niște dezvăluiri-bombă, că „monitorizarea acestor familii este permanentă din partea poliției. Totuși, poliția nu are cum să prindă în fiecare moment când cineva amenință, spune că face... Simpla amenințare neurmată de ceea ce s-a spus în acea înregistrare nu reprezintă o infracțiune”. 

Dan Antonescu: Uciderea lui Pian, un conflict spontan

Fostul șef al Serviciului Omoruri al Poliției Capitalei a mai dezvăluit că uciderea lui Emi Pian a fost precedată de un conflict spontan, imposibil de intuit de oamenii legii. 

„Erau niște oameni care stăteau și jucau jocuri de noroc. Categoric nu era legal, dar e foarte greu de găsit și monitorizat o astfel de activitate. În momentul în care ceva a declanșat conflictul, au reacționat. Ei nu se duc cu mâna goală. A fost un conflict spontan, imposibil de intuit din timp că se va întâmpla așa ceva acolo”, a spus criminologul Dan Antonescu la Antena3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel