Criminalul din Satu Mare a fost RIDICAT de 75 de ori de polițiști
Data publicării:
Autor: Andrada Oana
WhatsApp
Apar detalii tulburătoare despre criminalul lui Beniamin, tânărul de 29 de ani înjunghiat după ce și-a apărat iubita.

Beniamin a fost ucis pe stradă, în Satu Mare, de un bărbatul cunoscut ca fiind un om al străzii. Acesta din urmă, în vârstă de 34 de ani, pare-se că este un „client mai vechi” al polițiștilor.

Bărbatul a fost ridicat de pe stradă de 75 de ori, în ultimul deceniu. A fost amendat, dar plata n-a apărut vreodată. Doar în acest an, bărbatul a primit 10 amenzi, conform PresaSM

Aceeași sursă spune că vineri, 28 august, în jurul orei 22.30, un apel la 112 anunța că un tânăr a fost înjunghiat. Bărbatul de 34 de ani ar fi blocat calea unui grup de tineri și s-ar fi împins în iubita lui Beniamin. Tânărul de 29 de ani i-a sărit în apărare și a fost înjunghiat în inimă. 

„Am văzut că tânărul a căzut la pământ și am mers imediat să îi dau primul ajutor. Am fost nevoit să rup hainele de pe el pentru a vedea de unde sângerează. Era împuns în zona inimii. Am făcut tot ce am putut până când a venit Ambulanța. Nu am putut să dorm toată noaptea din cauza imaginilor care mi-au rămas în minte”, a spus angajatul unei pizzerii din zonă. 

Individul și-a recunoscut fapta în fața oamenilor legii, spune sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

WhatsApp
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?
pixel